Gymnastik – Sæson 2022/2023

HUSK: Alle hold har efterårsferie fra Mandag d. 17 oktober:-) Vi ses igen fra uge 43!
Rigtig god efterårsferie til alle 🙂
______________________________________________________________
VI MANGLER DIG…
Vi mangler frivillige trænere så vi i sæson 2022/2023 kan tilbyde alle vores gymnastik hold!
Du kan læse mere herunder:

Vi har behov for dig i vores forening!

Vi søger instruktører, hjælpeinstruktører, forældrehjælpere samt ungehjælpere, så vi sammen kan skabe den bedste gymnastik træning, hvor vi har passion for bevægelse, rytme og fællesskab. Vi mangler hjælp til følgende hold: Mini Spring & Rytme (0, 1 , 2 og 3. klasse) samt Spring & Rytme (fra 4. klasse). Det er ikke et krav at du har kendskab til gymnastik, vi sørger for en god intro og oplæring fra de øvrige instruktører. Det er dog vigtigt at du har lyst og energi til det frivillige arbejde i foreningen. Er du selv interesseret eller kender nogle der kunne være det, så læs med her.

Instruktør: Som instruktør på et af vores hold i gymnastikafdelingen står du, i samarbejde med øvrige instruktører, for planlægningen af sæsonens træning, øvelser, opvisning med mere. Du har ansvar for holdets læring og fremgang. Du sørger for at alle børn der deltager i træningen, er tilmeldt og betaler kontingent. Det forventes at man som udgangspunkt møder op til træning hver uge. Du uddelegerer opgaver til hjælpeinstruktører og forældrehjælpere, dette kan for eksempel være opsætning af redskaber med mere. Du kommunikerer med udvalget omkring eventuelle behov, udfordringer eller ideer så holdtræningen bliver så god, sjov og lærerig for børnene som muligt. Du deltager aktivt i møder arrangeret af Gymnastikafdelingens udvalg. Som instruktør får du adgang til et udvalg af kurser udbudt af DGI, så du får mulighed for at sætte præg på netop dit hold. Der gives kontingentfrihed på 1000,-

Hjælpeinstruktør: Som hjælpeinstruktør hjælper du med udførelse af den planlagte træning for sæsonen. Det forventes at man kan deltage og hjælpe med træningen de fleste uger, det er dog ikke et krav at man møder op hver gang. Du har mod på at hjælpe børnene med at udføre forskellige øvelser og spring. Du er nysgerrig på gymnastikkens verden og trives med at lære fra dig. Du får adgang til et udvalg af kurser udbudt af DGI hvor du har mulighed for at lære meget mere om gymnastik, samt få redskaber til hvordan du kan gøre træning med børn og unge både sjovt og lærerigt. Ydermere forventes det at man hvor muligt, deltager i møder arrangeret af Gymnastikafdelingens udvalg. Der gives kontingentfrihed på 500,-

Forældrehjælper: Som forældrehjælper har du muligheden for at hjælpe med at børnene har det sjovt og hyggeligt under træningen. Måske du skal hjælpe med at pudse en næse eller to. Hjælpe de små med at komme på toilet. Måske trøste i fald at der er et barn der bliver lidt ked af det. Det er en kæmpe hjælp for instruktørerne at der er forældre til at hjælpe og støtte med den pædagogiske del af træningen, så der er nok opmærksomhed at give til alle børnene under træningen. Du er ikke forpligtet til at hjælpe til ved hver eneste træning, det er helt op til dig hvilke dage der passer ind i din hverdag. Der er derfor heller ikke kontingentfrihed. Det er til dig der ønsker at være frivillig, har tilmeldte børn i foreningen og/eller generelt har et ønske om at støtte din lokale idrætsforening.

Lyder det som noget for dig eller har du yderligere spørgsmål til ovenstående og/eller vores Gymnastik hold, skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os.

De varmeste hilsner Gymnastik udvalget:-)

Gymnastik – Udvalg

Formand
Lone Klemmensen
leeloo42@hotmail.com
2750 3359

Sekretær
Katrine Kildetoft
katrine.kildetoft@gmail.com
2282 1229

Udvalgsmedlem
Caroline Basse
cam_basse@hotmail.com
51742682

Kasserer
Inge Boie
i.boie@mail.dk
2176 7246

Tilmelding