Folkedans

FOLKEDANS – god motion til glad og livsbekræftende musik.

Der har på Mols altid været tradition for at danse folkedans. Det vil der også være mulighed for i vinteren 2016/17, idet IF Mols starter dansen op mandag den 3. oktober 2016 kl. 20.00 på Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft.

folkedansDer danses efterfølgende hver anden mandag i lige uger. DGI-underviser Asta Jensen, er den inspirerende og professionelle leder, som sammen med 5-6 dygtige spillemænd gør vore danseaftener til gode og festlige oplevelser.

Kom og vær med til at danse folkedans, det er rigtig god motion til dejlig og livsbekræftende musik – første danseaften er man meget velkommen til bare at komme og se hvad det går ud på, denne aften er gratis. Prisen for at deltage hele sæsonen er 440,- kr. + 60 kr. i kontingent til IF.Mols.
Der danses såvel danske som nordiske folkedanse. Musikken leveres af en gruppe dygtige og entusiastiske spillemænd, festligt og levende. Alle kan deltage, – mød op og vær med til at føre en god, folkelig tradition videre. Der øves ikke til opvisning, – glæden ved at danse og det hyggelige samvær har topprioritet. Medbring kaffekurven, så vi kan hygge os med det i pausen.

Alle er velkommen såvel begyndere som øvede.